logo-manege-de-veenhoeve-zl

De instructie op Manege de Veenhoeve worden verzorgd door Nadine Kramer, Annet Veen, Eva Paapst en Mascha Blokzijl. 

 

Nadine Kramer

Bedrijsfleider

 

Allround Instructrice (Manegelessen)

 

Dressuur - Springen - Caroussel

 

In 2011 heb ik mijn Havo diploma afgerond. Vanaf dat moment ben ik werkzaam in het manegebedrijf. In 2012 ben ik geslaagd voor mijn Orun- cursus niveau 2. Hierna hebben Alfons en Trudy van Proosdij mij verder begeleid in het ontwikkelen van het lesgeven en rijden. Ik geef dagelijks les aan ruiters van verschillende leeftijden en niveaus. Naast het lesgeven ben ik vanaf 2016 bedrijfsleider van de Veenhoeve. Samen met mijn broer en zussen zijn wij woonachtig in het Zweedse huis naast het manegebedrijf. Ik hoop jullie op een leerzame manier wat mee te kunnen geven van de prachtige paardensport!

 

Annet Veen 

 

Trainer Veenhoeve sporthorses

 

Allround Instructrice 

 

Dressuur- Springen - Carrousel

 

Op mijn 7e ben ik begonnen met paardrijden. Eerst op manege pony's, daarna verzorgpony's en uiteindelijk op eigen paarden en paarden die ik voor anderen opleid. 

 

Tijdens mijn VWO op het Ommelander College in Appingedam ben ik begonnen met paarden rijden voor stal Salva in Slochteren. Na mijn VWO ben ik Bewegingingswetenschappen gaan studeren aan de RUG in Groningen en heb een master in Sport Science behaald. Na mijn afstuderen vorig jaar ben ik in Amerika op een prachtige dressuurstal gaan werken en heb hier op hoog opgeleide paarden mogen rijden. Inmiddels weer terug in Nederland werk ik bij stal Baron- Spahn. 

 

Inmiddels heb ik verschillende paarden, zowel KWPN-ers als Friezen t/m de Z2 uitgebracht op wedstrijd, 4 en 6- tal gereden en rijd ik ook graag buiten of voor de lol een kleine cross. Ik geef met veel plezier les op de Veenhoeve.  De lessen die ik geef zijn aan gevorderde ruiters op dinsdagavond, donderdagavond en vrijdagavond. 

 Doc4 1

Eva Paapst

 

Inval instructrice (Manegelessen)

 

Dressuur - Springen - Caroussel

 

Vanaf december 2016 ben ik werkzaam op de Veenhoeve als stalmedewerker.

Je zult mij dagelijks kunnen tegenkomen op dit bedrijf.

De opleiding dierenartsassistent paraveterinair niveau 4 heb ik afgelopen september met succes afgerond. Tijdens de opleiding heb ik op verschillende bedrijven stage gelopen, waaronder dierenkliniek Emmeloord, Stal Vrieling en op manege de Veenhoeve. Bij deze bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan met paarden en bijbehorende zaken. Zelf heb ik voor iemand een paard bij gereden en uitgebracht op wedstrijden. Vanaf september 2017 ben ik bezig met de instructeursopleiding, je zult mij dan ook vaker in de bak kunnen zien staan lesgeven. Ik heb zin om samen met het team van manege de Veenhoeve aan de slag te gaan!

 

   

logo-manege-de-veenhoeve-zlManege de Veenhoeve

Woldweg 125
9902 AD Appingedam
info@manegedeveenhoeve.nl

manegedeveenhoeve.nl
Telefoon: 0596-681470

Openingstijden manege de Veenhoeve
Maandag t/m vrijdag 14.00 tot 22.00 (kantine geopend tijdens de lesuren)
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 11.00 tot 17.00 (alleen voor pensionklanten geopend).
Pensionklanten t/m 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene op zondag rijden.

icon label